Het bedrijf

Provecta Trainingen is ontstaan uit Kim’s hart voor de Zorg. Marco is namelijk vanaf het begin van Kim’s hart voor de Zorg bezig geweest met de ontwikkeling van de training WOC. 

Deze training haalt de beste skills van de politiewereld en de zorgwereld uit iemand en al snel bleek dat deze training in meerdere branches ingezet kan worden. Dit om ook de medewerkers op deze unieke manier te laten werken.
Wanneer u Provecta uit het Latijn vertaald betekent dit geavanceerd. Dat is nou precies wat wij doen.
Onze trainingen sluiten altijd aan op de groep waar wij onze trainingen aan geven. Dit lukt ons door een manier van werken die wij hebben ontwikkeld.

Onze trainingen zijn inzetbaar voor de volgende branches:

  • Zorg
  • Openbare orde
  • Beveiliging
  • Scholen

Ook in andere branches kunnen wij deze trainingen geven, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inmiddels hebben wij al trainingen mogen geven op het ROC Mondriaan en werken wij al samen met Zorgscholing.nl
Onze trainingen worden bij voorkeur bij u op locatie gegeven. Dit omdat een groot deel van onze oefeningen dan meer tot hun recht komt.


Team

Onze trainingen zijn uniek omdat deze worden gegeven door politiemedewerkers. Daarnaast hebben zij affiniteit met de zorg.
Doordat wij bepaalde voorbeelden uit de politiewereld kunnen weerleggen naar iedere andere branche, houden wij onze trainingen begrijpelijk voor iedereen.
Daarnaast hebben wij ervaren dat men dit ook erg interessant vindt, omdat we praktijkvoorbeelden kunnen delen met de deelnemers die vaak in soortgelijke situaties hebben verkeerd.

Ons was al bekend dat de politiewereld en de zorgwereld vele raakvlakken kennen. Dit werd in de trainingen bij het ROC Mondriaan nog duidelijker!
Zorgverleners en politiemedewerkers komen namelijk vaak in gelijkwaardige situaties terecht. Het verschil is alleen dat de politiemedewerker een geweldsmonopolie heeft en een zorgmedewerker niet.
Maar op welke manier ga je met een situatie om? Daar hebben we het graag over in onze trainingen.

Onze toegewijde trainers hebben een ruime ervaring en alle vereiste diploma's en certificaten.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volgen en geven we regelmatig bijscholingscursussen.