Zorgscholing

Ons doel
Een compleet, kwalitatief hoogstaand scholingsaanbod creëren voor instellingen, zzp-ers en andere professionals die onder de WKKGZ vallen. Dit kunnen zowel individuele zorgverleners (zzp-ers), (kleine) zorginstellingen, samenwerkingsverbanden als bedrijven zijn.  

Win-win-win
Wij hebben een passie voor goede zorg en willen deze naar een zo hoog mogelijk plan trekken.
Door kritisch te zijn op kwaliteit en prijs en te handelen vanuit de belangen van de zorgprofessional kunnen wij goede zorgscholing ontwikkelen. Zo stellen wij zorgverleners in staat hun kwaliteit te verbeteren en zowel hun eigen positie als die van hun cliënt te verbeteren.
Onze trainers krijgen de mogelijkheid om op basis van actualiteit en trends nieuwe trainingen te ontwikkelen. Dit stelt hen in staat hun vermoedens te toetsen en om hun passie en kennis te delen met de grote groep professionals die gebruik maakt van ons cursusaanbod.

Waarom?
Naast de factor ‘leuk’ en ‘inspirerend’ helpt het volgen van een cursus je om aan jouw verplichtingen te voldoen.
Als professional ben je zelf verantwoordelijk voor het op peil houden van jouw kennis.
Daar houdt het niet op, je kunt ook aansprakelijk worden gesteld als je verkeerd handelt door een gebrek aan actuele kennis.
Groei in je werk, wij helpen je bij het verwerven van de kennis die je daarbij nodig hebt.
Onze cursisten geven aan dat het volgen van een cursus een aangename afwisseling van het dagelijks werk is.
Vooral door mensen die vaak solistisch werken wordt uitwisseling van kennis en ervaring met ‘collega’s’ als zeer waardevol ervaren.

Prijs - kwaliteit
Ons doel is om jou zoveel mogelijk waar voor je geld te geven, zonder anderen daarmee te kort te doen.
Daarom maken wij eerlijke prijsafspraken met onze trainers. We willen dat zij met een tevreden gevoel voor de groepen staan.
Ook hebben wij een vast netwerk met fijne cursuslocaties, de mogelijkheden en verwachtingen zijn over en weer duidelijk.
We kunnen snel schakelen.

Hoe?
Onze grootste besparing halen we uit een stukje automatisering.
Dit is ons ultieme middel om de 'overheadkosten' zo laag mogelijk te houden.
Onze software geeft jou de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Inschrijven en uitschrijven, dat regel je gewoon zelf op onze website.
Natuurlijk krijg je een persoonlijk antwoord als er bijzonderheden zijn, maar het merendeel van de handelingen rondom jouw deelname zijn geautomatiseerd. Dat scheelt tijd en dat zie jij terug in onze cursusprijzen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.zorgscholing.nl