Onze training teambuilding

Teambuilding voor uw organisatie


DE KERN VAN HET TEAM BEREIKEN

Met Provecta Trainingen bieden wij een 1 tot 3-daagse teambuilding aan.
Uiteraard zullen de één-daagse en tweedaagse qua programma’s minder gevuld zijn en biedt ons dit
minder mogelijkheden tot de kern te kunnen komen met het team.

LAAT HET TEAM MET TEAMBUILDING KENNISMAKEN

Met de teambuilding willen wij het team kennis laten maken met elkaar onder verschillende omstandigheden. Zo zullen wij het team uit hun comfort-zone halen en opdrachten laten uitvoeren die enkel behaald kunnen worden als team.

Opdrachten

Deze opdrachten variëren van mentale tot fysieke belasting, waarbij wij ook direct kijken naar het lerend vermogen. Gedurende de activiteiten, beoordelen wij de individuele leden van het team op inzet, moed, vastberadenheid en op communicatief gebied.


TEAMBUILDING MET FEEDBACK VAN HET TEAM

Ben je instaat om opbouwende feedback te geven maar deze ook te ontvangen?
Tijdens de teambuilding geven wij de groep, op meerdere momenten, de mogelijkheid zichzelf en elkaar te beoordelen door middel van meerdere vragenlijsten.

Vragenlijsten

Deze vragenlijsten bevatten soms confronterende vragen waar men op een eerlijke wijze kan antwoorden, zonder dat deze informatie voor andere leden van het team beschikbaar is.
Zo stellen wijde individuele leden van het team in staat op een zo eerlijk mogelijke wijze op zichzelf en op het team te reflecteren. Met deze informatie en de informatie die wij opdoen gedurende de teambuilding, krijgen de trainers de mogelijkheid om inhoudelijk naar de dynamiek binnen de groep te kijken.
Hierbij kunnen de trainers gedurende de teambuilding, indien nodig, bijsturen op individueel niveau en op groepsniveau.


Reserveren

Heeft u interesse in de training Teambuilding? Reserveer de training dan direct!

HET WINNEN VAN ELKAARS VERTROUWEN


Naast het reflecteren op zichzelf en op het team geven wij het team gedurende de teambuilding handvatten en tools om beter en opener met elkaar te communiceren.

Communiceren

De groei die zij hiermee doormaken wordt door de trainers gedurende de teambuilding op individueel niveau beoordeeld.
Vanuit onder andere beloningen willen wij het groepsproces stimuleren en van de groep een daadwerkelijk team neer te zetten. Je kunt pas een team zijn als je elkaar vertrouwt en je kunt elkaar pas vertrouwen als je op elkaar aangewezen bent geweest!

Teambuilding - Provecta Trainingen


HANDVATTEN, VERBETERPUNTEN EN SUCCES


Verder bieden wij de mogelijkheid om na afloop van de teambuilding een groepsrapport aan de leidinggevende aan te bieden, waarmee wij verbeterpunten meegeven voor het team. In dit rapport wordt ingegaan op de groepsdynamiek en de groei die het team tijdens de teambuilding heeft doorgemaakt.
Ook bestaat de mogelijkheid om na de teambuilding één of meerdere terugkomdagen te plannen, waarbij wij met het team dieper in kunnen gaan op de betreffende verbeterpunten.

Lees hier meer over onze Teambuilding op maat training.


Reserveren

Benieuwd naar onze teambuilding training? Reserveer de training dan direct!

Bent u geïnteresseerd in onze trainingen? Of zou u graag een training op maat willen laten ontwikkelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
info@provectatrainingen.nl
-
06 - 46 14 22 84

Copyright (C) 2024 - Provecta Trainingen KvK: 90591828