Alles voor uw organisatie!

Trainingen op maat


Alle trainingen voor uw ORGANISATIE

Provecta Trainingen is een kleinschalige organisatie die trainingen geeft en ontwikkeld. Zo zijn wij inzetbaar voor een uitdagende teambuilding tot aan lessen in de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing.

Wat betekent trainen voor ons?

We kennen allemaal wel de trainingen die we volgen omdat het van de baas moet. Dat moet anders. Een training volg je omdat het leuk is en omdat je er iets van kunt leren. Al onze trainers hebben zelf jarenlang verplichte trainingen gevolgd. We weten dus allemaal vooral hoe we het niet willen.

Provecta Trainingen doet het anders. Wij hebben een manier van trainen ontwikkeld wat voor iedereen leuk is.

Deze manier noemen wij ” THE PROVECTA WAY”

Marco is begonnen met Provecta Trainingen door zijn achtergrond bij de Nederlandse politie. Ik werkte met veel plezier en passie bij de politie in een groot verzorgingsgebied. Daar leerde hij ontzettend veel, maar zag ook veel verbeterpunten. Dit vooral op trainingsgebied.

Gaandeweg heeft Marco gevraagd aan Marnick of hij partner wilde worden in Provecta Trainingen. Marnick heeft jarenlang bij team handhaving gewerkt in meerdere Gemeenten. Ook Marnick heeft bijzonder veel geleerd in zijn loopbaan. Ook hij zag veel verbeterpunten.

Marco: “Ik wil de beste trainingen bieden die echt aansluiten op de trainees”

Wij zijn geen grote, logge organisatie, maar wij maken gebruik van onze kleinschaligheid. Wij werken met een klein team welke allemaal jarenlange ervaring hebben. Professionaliteit staat bij ons voorop, maar we werken in een familiaire sfeer.


Benieuwd?

Heeft uw organisatie of uw team behoefte aan trainingen en of teambuilding op maat? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Teambuilding - Provecta Trainingen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij Provecta Trainingen vinden we het belangrijk om de trainingen aan te laten sluiten op de behoeftes van de afnemende organisatie en het team. Daarom zullen wij altijd starten met een intake waarin we veel over uw organisatie en uw team te weten willen komen.

Teambuilding

Bij onze teambuilding hebben wij zeer gevarieerde programma’s die voor ieder team haalbaar zijn. We zeggen niet voor niks ” Alleen ben je sneller, samen kom je verder.”
U kunt bij ons kiezen uit verschillende programma’s. Zo hebben we een programma van slechts 1 dag, maar kunt u uw team ook uitdagen voor 2 of zelfs 3 dagen!

Marnick: “Bij ons bent u geen nummer, wij zijn echt in uw organisatie geïnteresseerd!”

Trainingen op maat

Naast teambuilding en R.T.G.B. hebben we nog genoeg andere trainingen. Hierbij kunt u denken aan trainingen voor bikers, heimelijk werken en sociaal collegiale opvang. Daarnaast staan wij altijd paraat om een training speciaal voor uw organisatie te ontwikkelen!

Wij komen graag bij u langs voor een intakegesprek om te kijken welke trainingen uw organisatie nodig heeft. Daarna maken we samen een plan van aanpak om u de beste trainingen te leveren.

Provecta Trainingen werkt uitsluitend met ervaren medewerkers. Wij hebben een vast aanspreekpunt met wie u uw wensen kunt bespreken.

Bent u geïnteresseerd in onze trainingen? Of zou u graag een training op maat willen laten ontwikkelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
info@provectatrainingen.nl
-
06 - 46 14 22 84

Copyright (C) 2024 - Provecta Trainingen KvK: 90591828