Trainingen op maat

R.T.G.B. – Regeling Toetsing Geweldsbeheersing BOA


ONZE R.T.G.B.

De regeling Toetsing Geweldsbeheersing BOA wordt met een afkorting R.T.G.B. genoemd.

R.T.G.B. die verder gaat dan alleen examentrainingen. Waar vele trainingen alleen worden ingezet om een trucje aan te leren voor het examen, gaan wij graag verder. Het is namelijk van bijzonder groot belang dat uw BOA’s meer kunnen dan slechts een trucje.

Wanneer bijvoorbeeld een veiligheidsfouillering wordt uitgevoerd, is het van belang om te weten wat de achterliggende gedachtegang hierbij is.

We hebben gemeentes getraind waarbij de BOA’s bij de eerste training de wapens die wij bij ons droegen niet konden vinden. Bij aanvang van de tweede training was het niveau dusdanig verbeterd dat alles werd gevonden bij de fouilleringen!

Daarnaast dagen wij uw BOA’s constant uit op de theorie. Kennis is macht. Wij combineren de theorie met de praktijk. Zo zorgen wij ervoor dat al uw BOA’s juridisch op de hoogte zijn om met zekerheid hun werk uit te kunnen voeren. Mooie bijkomstigheid hierbij is dat men het examen ook gemakkelijk haalt nadat zij met ons hebben getraind!

Doordat wij uw BOA’s meer aanleren dan alleen een trucje, werken zij fijner, veiliger en meer zelfverzekerd!

Op dit moment geven wij vooral R.T.G.B. in onderaanneming. Dit omdat wij niet rechtstreeks op aanbestedingen inschrijven. Mocht u interesse hebben R.T.G.B. middels “THE PROVECTA WAY”, neem dan contact op met uw huidige aanbieder!

Kleinere gemeentes kunnen rechtstreeks bij ons terecht, indien hierbij geen aanbesteding gepaard gaat.


Benieuwd?

Heeft uw team behoefte aan deze unieke kans? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om deze unieke R.T.G.B. trainingen voor úw team te organiseren!

Regeling Toetsing Geweldsbeheersing BOA (RTGB)
Bent u geïnteresseerd in onze trainingen? Of zou u graag een training op maat willen laten ontwikkelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
info@provectatrainingen.nl
-
06 - 46 14 22 84

Copyright (C) 2024 - Provecta Trainingen KvK: 90591828