Trainingen op maat

Biker


Unieke training voor BIKERS

Een goede training voor uw bikers is van belang voor een veilige inzet. Onze trainers zijn zelf bikers bij de Nederlandse politie! Door deze training weten uw bikers onder andere hoe ze met hun materiaal om kunnen gaan!

Dé training voor uw bikers!

Met de bike bent u vaak het snelste ter plaatse bij een incident. Het is hierbij zeer belangrijk om te weten hoe je hiermee om dient te gaan. Het bijkomende voordeel van de inzet op de bike is dat je zichtbaar en aanspreekbaar bent. Of je nou als BOA of als EHBO’er wordt ingezet, op de bike zal je altijd sneller worden aangesproken. Zeker op evenementen kun je je werk sneller, veiliger en efficiënter uitveoren!

Middels deze unieke training voor uw bikers geeft u de mogelijkheid om kwaliteit te leveren. Waar andere bikers-trainingen veelal gebaseerd zijn op lange einden fietsen, zetten wij in op bijzondere verrichtingen. Zo leren uw bikers onder andere de volgende onderdelen in onze training:

– Formaties
– Afschermen
– Powerslide
– Noodstop
– Balans
– Slim schakelen
– Manoeuvreren
– Veilig vallen

De training kan op iedere locatie in Nederland worden gegeven. U dient zelf te beschikken over de juiste materialen.
Benieuwd?

Heeft uw team behoefte aan deze unieke kans? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om een bikerstraining voor úw team te organiseren!Bent u geïnteresseerd in onze trainingen? Of zou u graag een training op maat willen laten ontwikkelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
info@provectatrainingen.nl
-
06 - 46 14 22 84

Copyright (C) 2024 - Provecta Trainingen KvK: 90591828