Trainingen op maat

TEAMBUILDING


Teambuilding voor uw organisatie

Provecta Trainingen geeft een unieke teambuilding. Wij richten ons volledig op het opbouwen van de persoon en het team. We laten mensen binnen zeer korte tijd door verschillende emoties razen. Dit doet iets met mensen.

Hierdoor durft uw team zich uiteindelijk kwetsbaar op te stellen en stellen zij zich open voor elkaar!

Wat is teambuilding?

Kort uitgelegd is dit bouwen aan het team. Maar voordat je aan het team kunt gaan bouwen, zul je met de personen zelf aan de gang moeten gaan.

In onze teambuilding dagen we de trainees uit om constant grenzen te verleggen en aan te geven. Dit terwijl ze maar zeer korte bedenktijd krijgen. We maken gebruik van onder andere autobanden, echt gebruikte munitiekisten en rupsbanden. Maar het belangrijkste waar we gebruik van maken zijn de personen uit uw team. Gebruik maken van de kwaliteit van een ieder is namelijk van het grootste belang in uw team!

Waarom is teambuilding belangrijk?

Waar oordelen en vooroordelen beginnen, stopt de communicatie. Waar de communicatie stopt, stopt ook de samenwerking.

Oordelen en vooroordelen beginnen vaak omdat men niet genoeg van elkaar afweet. Een ieder heeft zijn of haar eigen problematiek maar niemand heeft het hier graag over. We weten dit niet van elkaar omdat we allemaal het welbekende masker op hebben. Door de juiste teambuilding in te zetten halen we het masker heel even weg. Op het moment dat het masker even omlaag is, geeft dit mogelijkheden om het team hun verhaal te laten delen.

Ze geven hun eigen gebruikershandleiding!

Het geven van de gebruikershandleiding roept in de meeste gevallen veel emoties op binnen het hele team. Dit is wat uw team gaat verbinden. Begrip maakt namelijk ruimte voor acceptatie. Acceptatie maakt ruimte voor verbinding.

Uw team is er klaar voor, u ook?


Benieuwd?

Heeft uw team behoefte aan deze unieke kans? Aarzel dan niet en neem contact met ons op om een teambuilding voor úw team te organiseren!Bent u geïnteresseerd in onze trainingen? Of zou u graag een training op maat willen laten ontwikkelen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.
info@provectatrainingen.nl
-
06 - 46 14 22 84

Copyright (C) 2024 - Provecta Trainingen KvK: 90591828